Karadayı İlkokulu

Belgegeçer : (037) 629-2664
WEB https://cankirikaradayiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Karadayı Köyü MERKEZ/ÇANKIRI
VİZYON : İlköğretim çağındaki her çocuğun Atatürk İlkeleri ışığında Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, dünü tanıması, bugünü öğrenmesi, yarını planlayıp nitelikli insan olarak yetişmesini sağlayan eğitim kurum olmak.
MİSYON : Öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandıran eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : Başlangıç: 08:30 Bitiş: 14:10
Yabancı Dil :
Lojman : Sayısı:4
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Köy Kızılırmak etrafında kurulmuştur.Köyün nufusu 2008´de Toplam Nüfus:626 Erkek Nüfus :302 Kadın Nüfus :324. Köyün geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır. Sulu tarım çoğunluktadır. Köyde Osmanlı devri mimarisinin örneği tarihi bir cami bulunmaktadır
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Çankırı Merkeze 42 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :